Fotboll på väldigt många olika nivåer

Att vara en supporter

shutterstock_50346082

Sporter som fotboll och hockey är enormt populära och det är även många som spelar eller har spelat själva. Lagsporter är något alldeles speciellt eftersom de medför en stor gemenskap bland de som följer eller utövar sporten. För dig som älskar en sport och har ett visst favoritlag, är supporterlivet ett lockande sätt att utveckla din passion. En supporter är helt enkelt ett fan, någon som stöttar laget oavsett hur det går. Fördelen med att vara supporter är att du får uppleva en gemenskap utan dess like. Dessutom kan du som medlem i en supporterförening även få bra förmåner på resor, produkter och liknande.

Du som supporter är stolt över ditt lag och vill visa vem du håller på. Då utgör kläder ett ypperligt sätt att uttrycka din lojalitet bortom all tvivel. Det finns mängder av prylar och plagg att köpa på nätet, exempelvis tröjor, kepsar, mobilskal och mycket mer. Du kan enkelt sålla ut produkter genom att välja ett visst lag, exempelvis Liverpool eller Barcelona. Då visas endast de produkter som är relevanta för just dig.

Bli supporter

För att kunna njuta och ta del av gemenskapen som supportrar upplever kan det vara bra att gå med i en supporterklubb. Nästan alla större lag har supporterklubbar. Du hittar dem enkelt på nätet genom en sökning. För att vara medlem i en supporterklubb behöver du betala en medlemsavgift. Ofta ingår förmåner i avgiften, till exempel billigare årskort för att se matcher, rabatter på vissa krogar och mycket annat. Detta kan givetvis skilja sig en del från klubb till klubb. En ’äkta’ supporter följer med sitt favoritlag var det än spelar. Ofta kan det vara dyrt att vara en riktigt trogen supporter eftersom dessa följer laget över hela världen för att heja från läktaren. Men självklart väljer du själv precis hur och i vilken utsträckning du vill engagera dig. I slutändan är det passionen för sporten och laget som spelar roll!

Comments are closed.