Fotboll på väldigt många olika nivåer

Fotboll i andra former

11816205-table-football

Visst, kanske konstigt att skriva en sådan här artikel under VM-tider, men vi kände att det behövdes lite avbrott från världsmästerskapen och istället kan vi titta på vilka andra medier du kan hitta ditt fotbollsfix.

 

Xbox

Här hittar du en hel serie med spel. Så klart pratar vi om FIFA-fenomenet där du kan spela som din favoritspelare och bli ovän med dina bästa vänner! FIFA 15 kom ut för några månader sedan och vi såg några nyheter: numera visar spelarna känslorna beroende på hur det går i matchen. De har bättre respons och du har chansen att göra mer episka mål. Spelarna känner av hur matcher går och ändrar taktik under spelets gång. Det är så nära du kan komma en riktig fotbollsmatch, men du slipper reklampauserna!

Casino

Även här har fotbollen smittat av sig. Bara det är en fotboll med i bilden så är vi för nyfikna för att inte pröva. Hos Betsafe kan du spela Champions Goal, en spelautomat från ELK Studios. Här har du chansen att vinna 2 miljoner kronor! För de pengarna tar vi oss ned till VM-finalen och står på läktaren med en vuvuzela i vardera handen.

Foosball

Det här spelade nog alla någon gång när de var liten. En del hade till och med lyxen att ha ett foosballbord hemma eller på skolans ungdomsgård. Där kontrollerade man gubbarna genom att snurra på pinnar som de satt fast i. Det blir ofta höjda röster och segerdanser när man gör ett schysst mål, så egentligen är det ganska likt en riktig fotbollsmatch.

Flashfotboll

Att spela fotbollsspel i webbläsaren kan leda till att man får prova på ett gäng riktigt dåliga spel. De kan till och med vara så dåliga att de blir bra. Sen finns det spel som World Cup Penalty där du helt enkelt ska skjuta straffar på mål. Du väljer vilket lag du vill vara och måste sedan både skjuta på mål och försvara det. Vilket gör det tillräckligt underhållande för att vi ska spela det några gånger.

Comments are closed.