Fotboll på väldigt många olika nivåer

Fotbollsåret 2015

Trots att vi kommit en bra bit in på 2015 så är det fortfarande mycket att se fram emot och framför allt fotbollsmässigt, vilket vi tänkte titta lite närmare på här nedan.

Just nu är alla de stora ligorna ute i Europa inne i ett avgörande skede, vilket så klart alltid är intressant. Dessutom avgörs Champions League-semifinalerna i dagarna, återstår att se om det blir en helspansk final mellan Real Madrid och Barcelona eller om Bayern München och Juventus lyckas ta sig till finalen som spelas 6 juni på Olympiastadion i Berlin.

I övrigt så kommer just juni att bli en intensiv månad för alla fotbollsälskare. Den 6 juni inleds nämligen också dam-VM i Kanada där förhoppningsvis våra svenska damer kan lyckas gå riktigt långt.

Några dagar senare, den 11 juni, inleds också en annan stor turnering, nämligen Copa America som i år spelas i Chile med alla stora sydamerikanska lag i form av Brasilien, Argentina och Colombia med flera.

Även hösten bjuder på en hel del intressant fotboll. Framför allt så går ju EM-kvalet in i ett avgörande skede i vilket för Sveriges del mycket kommer att hänga på hur det går i matcherna mot Ryssland respektive Österrike i början av september.

Comments are closed.