Fotboll på väldigt många olika nivåer

Hur går det för Sverige i fotbolls-VM?

fotbollsspelare

Våra svenska damer har onekligen fått en tuff uppgift då de lottats in i ”dödens grupp”. Det finns dock ljus i tunneln men det kommer att krävas en väl upplagd plan som måste genomföras med precision.

I gruppen finns bland annat Australien och Nigeria med som båda är två mycket duktiga motståndare. Gruppen innehåller också det lag som tippats att bli vinnaren av VM – nämligen USA. Ett sannolikt scenario är att svenskorna tar andraplatsen i gruppen och får då troligen möta Brasilien. Sverige och Brasilien är två mycket jämbördiga lag där Brasilien får ses som det något högre tippade laget. För svenskorna blir det alltså ytterligare en tuff uppgift att ta sig an. Ge dock inte upp hoppet om vad våra svenska damer kan åstadkomma i detta VM, det är mycket jämnt mellan de högst rankade lagen och detta är lätt att glömma bort i sammanhanget. Innan VM var dock den allmänna hållningen bland experterna att Sverige tar sig till slutspel.

Tippat.se är sajten att kolla för att få regelbundet uppdaterade tips om det potentiella utfallet. Vad olika experter och sidor tippat på i olika matcher har sammanställts där och de bloggar själva om speltips under VM om du skulle vilja sätta lite pengar på våra damer. I dagsläget så tror de flesta på en åttondelsfinal för svenskorna men förhoppningsvis står fru Fortuna på vår sida i detta VM.

Oavsett hur det går för våra damer i VM så är det viktigt att vi håller av dem i medvind och motvind. Det brukar heta ”vi vann” och ”de förlorade”. Med de enkla orden hoppas vi införa en något snällare syn med bättre sportsanda gentemot våra fina damer och herrar också. Kämpa på, kör hårt och håll tummar och tår.

Comments are closed.